0 Кошик
Вибране
Порівняння

Як легко підтримувати чистоту, коли всі вдома

Як легко підтримувати чистоту, коли всі вдома

Звідки береться пил в квартирі? Вранці прибираєш, а вдень вже і не видно слідів прибирання.
А коли вся сім'я перебуває вдома в режимі 24/7, підтримувати чистоту і порядок ой як складно. Але вкрай необхідно під час небезпечної епідемії.
Тому, щоб дотримуватися чистоти в будинку, ловіть кілька лайфхаков, як це зробити без зайвих клопотів.

1. Викинути непотріб і влаштувати «чистку»
Карантин – відмінний час позбутися від непотрібних речей. Перегляньте всі тумбочки, шухлядки, переберіть полички в шафах. Підключіть до цього процесу всіх членів сім'ї.
Ви здивуєтеся, скільки непотрібних речей лежать «мертвим вантажем». Вони засмічують простір і збирають пил. Правило просте – якщо не користувалися річчю рік – викидайте її або віддайте тому, кому вона знадобиться.
Тоді і місця стане більше, і дихати буде легше.
При цьому, коли закінчите з речами, проведіть вологе прибирання всіх поверхонь. Для цього знадобляться засоби для прибирання. Шампунь для чищення килимів, засіб для миття вікон і видалення нальоту – вам в допомогу.

2. Завести безвідмовного помічника
Хто сьогодні буде пилососити?
На цьому ґрунті серед домашніх часто виникають конфлікти. Щоб цього уникнути, довірте щоденне прибирання робота-пилососа.
Його працездатність, делікатність і старанність оцінили вже тисячі домогосподарок по всьому світу. Включив, запустив, (застрибнув на диван – і він собі прибирає.
Нікуди не врізається за рахунок датчиків, і з драбини не падає. У будинку буде чисто, і нікому з членів сім'ї не доведеться напружуватися. Ідеально ж!

3. Оновити «пралку» і прати частіше
Під час карантину будь-які запобіжні заходи не будуть зайвими.
Як не крути, з дому все одно потрібно вийти в магазин, на пошту, вигуляти домашнього вихованця.
По поверненню фахівці рекомендують прати всю одежу, в якій відвідували громадські місця.
Не варто з острахом поглядати на лічильники електроенергії: сучасні моделі пральних машин володіють високим класом енергозбереження.
До того ж, завжди можна вибрати оптимальний режим прання – як для дитячого одягу, так і для ваших речей.

4. Замінити «сушарку для білизни
Однак, чим частіше прання, тим більше білизни, яким потрібно десь сохнути. Не у всіх є балкони або достатньо простору, щоб ставити сушарки.
У підсумку, ці предмети побуту займають півкімнати і створюють видимість безладу. Тому є резон придбати сушильну машину.
Тоді не доведеться споглядати будинку гірлянди з різномастих предметів одягу. Виправ, закинув в сушку і вуаля – відправив у шафу. Те, що треба для збереження порядку.

5. Прасувати речі для дезінфекції
Якщо ви одні з тих, хто вважає, що прасування «вбиває» живу енергію в речах, то варто згадати, що під впливом високої температури гине і більшість мікробів.
Зараз, коли питання гігієни – найбільш пріоритетний – праска стає «на допомогу» до антисептику та інших засобів дезінфекції.
Особливо це важливо для дитячих речей. Тому саме час знову подивитися іншим поглядом на праску.
Пропрасувати речі та постільна білизна – просто must do під час епідемії.

( 0 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я та Прізвище*
E-mail (не обов'язково)
Введіть коментар*
© Copyright 2016-2024 Інтернет-магазин Радуга